UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На ХАЕС ліквідували пожежу - умовну

За тактичним задумом, загорівся спецкорпус

На ХАЕС ліквідували пожежу - умовну…

На території Хмельницької АЕС провели тактико-спеціальне навчання з ліквідації умовної пожежі, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту підприємства.

За із тактичним задумом навчань, в приміщенні спецкорпусу атомної станції сталося загоряння. Ліквідувати пожежу первинними засобами пожежогасіння не вдалось, виникла загроза розповсюдження вогню на суміжні приміщення.

Насамперед вогнеборці 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій (3 ДПРЗ ГУ ДСНС) України у Хмельницькій області в складі 3-ох ланок газодимозахисної служби провели розвідку і приступили до гасіння пожежі та захисту технологічного обладнання.

Загалом до проведення навчань залучили 6 одиниць пожежної та спеціальної техніки, 22 чоловіки особового складу підрозділів 3 ДПРЗ, а також оперативний персонал Хмельницької АЕС.

"Під час тактико-спеціального навчання закріпили на практиці теоретичні знання та навики, відпрацювали взаємодію оперативного персоналу ВП ХАЕС з оперативно-рятувальними підрозділами при ліквідації надзвичайних ситуацій з акцентом на роботі в спеціальних засобах захисту органів дихання та зору", - зазначив оперативний черговий 3 ДПРЗ ГУ ДСНС, майор служби цивільного захисту Андрій Швець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme