Полторак: Одеський стадіон СКА повернуто у власність Міністерства оборони

Спортивний комплекс включає відкритий стадіон, приміщення тиру, зал для занять із легкої атлетики та зал важкої атлетики

Полторак: Одеський стадіон СКА повернуто…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України, сьогодні, 17 березня, в рамках робочої поїздки на Одещину, міністр оборони Степан Полторак оглянув фонди спортивного комплексу 9 спортивного клубу, землі якого нещодавно після тривалих судових процесів були повернуті у володіння оборонного відомства.

Так, Полторак на місці вирішував питання щодо облаштування інфраструктури зазначеного спортивного комплексу.

Цей спортивний комплекс включає відкритий стадіон, приміщення тиру, зал для занять із легкої атлетики, де щодня займаються близько 300 спортсменів, та зал важкої атлетики. А також до стадіону входить багатофункціональний спортивний зал, який використовується для волейбольних та тенісних турнірів й під час проведення занять із фізичної підготовки для курсантів Одеської військової академії. Оборонне відомство повернуло у свою власність зазначені будівлі, які тривалий час перебували у незаконній власності приватних осіб.

Міністр оборони наголосив на необхідності реконструкції цих приміщень, проведення косметичних ремонтів, заміні склопакетів та закупівлі спортивного обладнання.

Також очільник оборонного відомства оглянув стадіон, частина якого знаходиться у аварійному стані та наголосив на необхідності проведення капітального ремонту зазначеного об'єкту.

Міністр оборони поставив завдання посадовим особам надати пропозиції щодо шляхів відновлення фондів за рахунок інвестицій та органів місцевої влади і бюджету Міністерства оборони. Він також зазначив, аби при цьому розглядалися сучасні підходи, щоб державні кошти використовувалися ефективно, а корупційні ризики — зведені до мінімуму.

Нагадаємо, що сьогодні військові частини Одещини інспектує міністр оборони Полторак.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme