Де замовити пакети з логотипом оптом (ПРЕС-РЕЛІЗ)

Більшість українських фірм зацікавлені в рекламі своєї продукції та бренду

Де замовити пакети з логотипом оптом (ПР…

Зручним і економним варіантом реклами для вас можуть стати пакети з логотипом, виготовлені з поліетилену. Маркетингові дослідження підтверджують ефективність використання такої фірмової продукції. Невелика ціна і відносно довгий термін експлуатації дозволяє з лишком окупити вкладені в рекламу кошти.

Нарівні з поліграфічною та сувенірною продукцією, пакети з логотипом мають яскравий дизайн, що привертає увагу ваших потенційних клієнтів і всіх оточуючих. Крім того, всередині пакету органічно поміщається будь-яка інша роздавальна реклама. Природно, що ефективність дії такого способу просування буде залежити від якості фірмових пакетів (їх міцності, зовнішнього вигляду, надійності нанесення фарби на поліетиленову плівку). Реклама на пакетах впливає по візуальних каналах на підсвідомість клієнтів, ненав'язливо зумовлюючи його вибір. Зміцнення іміджу фірма за допомогою упаковки – це прогресивне рішення, яке дуже добре сприймається самими клієнтами і ніколи не викликає роздратування.

Більш за все для проведення рекламних кампаній підходять пакети банан. Зазвичай ці вироби випускаються з гладкого поліетилену, що не шарудить. Їхня форма прямокутна. Зображення може друкуватися з однієї або двох сторін пакетів. Ще одна особливість цієї продукції – вирубані ручки, які за формою нагадують однойменний фрукт.

Флексодрук при оптовому замовленні пакетів

На ринку є досить багато пропозицій щодо виготовлення пакетів з логотипом. Рекомендуємо звернути увагу саме на фірми-виробники, а не на посередницькі компанії і торгові доми. Другий важливий момент – використовуваний спосіб друку. Більш вигідний спосіб в плані вартості – це флексодрук, який дозволяє випускати велику кількість виробів в автоматичному режимі. Це ідеальний варіант для оптових замовлень. Більш дорогий альтернативний спосіб – це шовкографія, яка застосовується тільки для невеликих тиражів продукції.

Флексодрук при виготовленні пакетів з логотипом виконується на рулонах з поліетиленовою плівкою. Потім з "фарбованих" заготовок на пакетних автоматах формуються самі пакет банан. Зазвичай на пакетах друкують яскраві логотипи у фірмовій колірній гамі, контактна інформація рекламованої організації.

Популярним виробником оптовим пакетів з логотипом є компанія УкрПак. На її виробництві є все необхідне обладнання та кваліфікований персонал, що є гарантією випуску якісної продукції.

Замовити пакети з логотипом в УкрПак

Підприємство дає можливість замовникам придбати різноманітну фірмову продукцію. Крім згаданих вище "бананів", це можуть бути пакети-майки з флексодруком або фірмова упаковка. У залежності від потрібних властивостей вироби можуть виготовлятися з різних марок поліетилену (ПНД або ПВД, їхніх сумішей).

При оформленні замовлення узгоджуються необхідний тираж, види виробів, їхні розміри і товщина, плівковий матеріал, основний колір пакетів, дизайн і кольори зображення для флексодруку, для різних видів продукції необхідність донної складки або бічних фальців, для пакетів банан необхідність зміцнення ручок, скільки необхідно робити сторін для друку та ін.

Кожне замовлення розраховується індивідуально, менеджери можуть порадити, на чому можна заощадити. У будь-якому випадку, ви можете бути впевнені, що отримаєте готові пакети з логотипом відмінної якості за вигідною для вас ціною. Більш детальну інформацію дивіться на сайті компанії УкрПак - //www.ukrpak.com.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme