Білозір вважає обурення людей її "юродством" підступами росіян

Інформаційна кампанія щодо коментаря українського нардепа і співачки Оксани Білозір стосовно участі представниці Росії Юлії Самойлової у "Євробаченні" запущена з Росії і є ще прикладом інформаційної війни

Як зазначає Depo.ua, про це політик написала у Facebook.

"У моєму телефонному коментарі не було сказано жодного слова на адресу самої російської конкурсантки - мої слова, що були вирвані з контексту, стосувалися виключно Росії, як держави-агресора, її юродивої позиції по відношенню до прав людини, зневаги до людської гідності, як всередині Росії, так і на зовнішньополітичній арені", - зазначила Білозір.

Додала, що тільки в хворобливій, засліпленій пропагандою уяві, могла народитися думка, що вона здатна зробити випад відносно людини з обмеженими фізичними можливостями, серед яких є і її друзі.

"А тим, хто зробив поспішні висновки, раджу звернути увагу на те, що ця інформаційна хвиля, інформаційна війна, була розгорнута саме російськими і проросійськими ЗМІ, російськими пропагандистами, що є ще одним свідченням того, Росія не гребує застосовувати проти України найбрудніші технології і ради цього готова на будь-яку ницість", - акцентувала співачка.

Нагадаємо, вчора громадськість обурив неоднозначний коментар політика щодо участі росіянки Юлії Самойлової - 27-річної співачки, яка пересувається на інвалідному візку, у Євробаченні.

"Але мені здається, що ми Україна - цивілізована демократична країна, і ми є духовно багатими і сильними. І ми мистецтво не будемо політизувати. І якщо таке юродство зі сторони Росії вони намагаються відправити в Україну, то ми не можемо категорично ставати на якісь позиції", - зазначила Білозір у коментарі телеканалу 112.

Наразі в Україні точиться дискусія щодо того, пускати чи не пускати Самойлову в Україну, адже дівчина виступала в окупованому Криму.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme