Запорізький губернатор вважає, що НАБУ прийшло до нього за заявою одного з нардепів

Очільник Запорізької ОДА Костянтин Бриль прокоментував обшуки, які сьогодні, 16 березня, відбувалися у приміщенні ОДА

Запорізький губернатор вважає, що НАБУ п…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Губернатор запевнив, що особисто зацікавлений в отриманні результатів розслідування, адже воно стосується, зокрема, службових осіб Запорізької ОДА.

Бриль зазначив, що підписав заяву про нерозголошення, отже подробиць розслідування не повідомляв. Утім, припустив, що слідчі дії відбувалися за заявою одного з нардепів про порушення в земельній сфері. Кого саме він має на увазі, очільник області не уточнив.

Нагадаємо, сьогодні, 16 березня, упродовж дня на другому і третьому поверсі Запорізької ОДА, де розташовані кабінети губернатора і його заступників відбувалися обшуки, які проводили детективи НАБУ. Як згодом повідомили в антикорупційному бюро, загалом слідчі дії відбувалися одночасно у п'яти місцях Запорізької області. Усі - в рамках кримінального провадження за фактом використання службовими особами Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області та Запорізької ОДА службового становища з метою отримання неправомірної вигоди для кількох юридичних осіб, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам та інтересам державних підприємств на суму близько 115 млн грн.

Процесуальне керівництво здійснювали прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme