UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як на Прикарпатті нелюди катували подружжя: Подробиці шокуючого вбивства

Розпочато кримінальне провадження за фактом нападу на будинок сільського голови села Стратин, побиття подружжя та вбивства його дружини

Як на Прикарпатті нелюди катували подруж…

Про це повідомляє Depo.Закарпаття з посиланням на "ГК".

Сільського голову Стратина Станіслава Дідуха били та катували – вимагали гроші й золото.

"Пальцями намагалися очі видерти, зв'язали руки пластмасовими затяжками", – розповідає син війта Володимир Дідух. А що робили грабіжники з його матір'ю наразі з'ясовується.

Відомо, що Надія Дідух померла – від удушення. За словами Романа Чекмарьова, начальника управління карного розшуку ГУ НП в Івано-Франківській області, чи її спеціально задушили, чи просто коли зв'язували, то так замотали скотчем, що вона задихнулася, вони поки що сказати не можуть.

10 тисяч гривень – саме такою була сума, яку вбивці винесли з помешкання Дідухів. Злочинці забрали гроші і залишили чоловіка та дружину напризволяще. Наступного після нападу дня у Надії Дідух був 58-мий день народження. Цілий ранок близькі телефонували їй, щоб привітати. Далі син, який мешкає у Львівській області попросив товариша провідати батьків.

Так стало відомо про напад.

"14 годин батько був зв'язаний, – розповідає Володимир Дідух. – Тіло матері лежало в хаті. Ніхто нічого не бачив. Батько кричав – ніхто не чув: бо нижче сусідів немає, вище живуть старші".

Війта у стані середньої важкості відвезли до шпиталю. В нього діагностовано здавлення кінцівок, забій грудної клітки, черевної порожнини. Як кажуть лікарі, він весь час був притомний, і коли його катували, і потім – коли чекав на допомогу. В нього діагностовано здавлення кінцівок, забій грудної клітки, черевної порожнини.

У поліції припускають, що напад був добре спланованим. І дивуються: чоловік головував у Стратині майже 20 років, але жив скромно, ворогів не мав. У рідних та односельців наразі єдина версія – злий жарт могла зіграти хіба що посада.

Нагадаємо, що 14 березня на оселю голови сільської ради напало четверо невідомих у масках. Із застосуванням зброї вони зв'язали полімерними хомутами та скотчем подружжя. Дружина господаря померла, а чоловік доставлений на лікування у району лікарню.

Фото прес-служби поліції

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme