Як на Львівщині виглядає дорога за 13,5 млн грн

Дорозі не більше півроку, а на ній вже з'явилися невеликі ямки

Як на Львівщині виглядає дорога за 13,5…

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Львівську газету, нова дорога в Зимній Воді не витримала й однієї зими.

На капітальний ремонт дороги в Зимній Воді з державного бюджету було надано 13,5 млн грн. Ремонт розпочали восени. Замовником робіт - Служба автомобільних доріг у Львівській області, виконавцем − компанія "Онур".

Ремонт робили до пізньої осені, коли погодні умови зовсім не сприяли цьому. Роботи майже закінчили, залишилося доробити невелику частину й обладнати тротуари, що саме зараз фірма і робить.

Але з приходом весни мешканці сіл, які дуже раділи цьому довгоочікуваному ремонту, забили тривогу: сніг зійшов і дорога поповзла разом з ним. Вона цілою і без ям не витримала навіть однієї зими! На місцях стику (спершу робили одну частину дороги, згодом – іншу) пішли тріщини, виникли ями. Майже по всій дорозі вже з'явилися невеликі ямки.

Голова сільської ради с. Зимна Вода Володимир Гутник розповів, що він дві години разом із заступником начальника автомобільних доріг у Львівській області Віктором Шикулою інспектував дорогу і фіксував недоліки. Претензій назбиралося дуже багато, і вони стосуються не лише асфальтового покриття. Недобре закріплені поребрики, вони розсуваються і тротуари "пливуть", неякісно проведено роботи біля каналізаційних люків, на автобусних зупинках тощо.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme