Ворог обстрілює українських захисників з великокаліберних мінометів на всіх напрямках

Російсько-окупаційні війська з початку доби 35 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, в тому числі з важкого озброєння

Про це інформує Depo.Донбас із посиланням на прес-центр штабу АТО.

На маріупольському напрямку неподалік Новотроїцького ворог обстрілював опорні пункти з гранатометів, БМП і мінометів калібру 120 мм, а біля Водяного - зі 122 мм артустановок. Позиції біля Красногорівки накрили мінометами калібру 82 мм, Гнутове - із СПГ і кулеметів, Широкине - зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 і мінометів потрапили позиції біля Троїцького, захисників Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82, неподалік Кам'янки - зі 120 мм мінометів, а Зайцеве - із СПГ і мінометів калібру 82 мм. У районі Новгородського та Авдіївки активно діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм опинилися позиції в районі Кримського, позиції біля Новозванівки обстрілювали із СПГ і стрілецької зброї, а біля Новоолександрівки - з великокаліберних кулеметів.

Як повідомлялось ввечері 15 березня, бойовики знову обстріляли Авдіївку, зокрема зафіксоване влучення у житловий будинок.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme