Усі загиблі на запорізькому коксохімі - працівники підрядної організації

Четверо газозварювальників, що загинули сьогодні, 16 березня, унаслідок вибуху на Запорізькому коксохімічному заводі, представники підрядної організації "ПромІнтегра"

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на телеканал TV5.

Чотири працівника підрядної організації "ПромІнтегра" виконували вогневі роботи на даху збірника кінцевого охолодження коксового газу в цеху уловлювання. При проведенні робіт вибухнув газ, що накопичився всередині ємності.

На даний момент на ПрАТ "Запоріжкокс" створено спеціальну комісію для розслідування обставин трагедії, що сталася. За попередньою версією, нещасний випадок стався через грубе порушення вимог правил охорони праці.

Нагадаємо, унаслідок вибуху на Запорізькому коксохімічному заводі троє людей загинули на місці, один від отриманих травм - в кареті "швидкої".

Підприємство "ПромІнтегра", працівники якого загинули, зареєстровано у місті Запоріжжя.

Також нагадаємо, що "Запоріжкокс"- одне з найбільших коксохімічних підприємств України. Запорізький коксохімічний завод був побудований в ході індустріалізації СРСР з метою забезпечення потреб в коксі "Запоріжсталі". 51% акцій ПАТ "Запоріжкокс" належить групі "Метінвест" і 42% "Запоріжсталь". Варто відзначити, що основними акціонерами Групи Метінвест є Група СКМ (71,24%), що належить українському бізнесменові Рінату Ахметову.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme