UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У США розслідують селфі охоронців Трампа з його сплячим онуком, - ЗМІ

Американська секретна служба приступила до розслідування за фактом селфі, які зробили охоронці президента США Дональда Трампа з його сплячим онуком

Про це передає Depo.ua з посиланням на Mother Jones.

Повідомляється, що співробітники служби покинули свої пости під час перевезення онука глави держави з округу Уестчестер на Манхеттені, для того щоб сфотографуватися з ним. Коли вони робили знімки, дитина прокинулася. Про те, що сталося він розповів своїм батькам.

"Секретна служба США обізнана про справу, пов'язану з двома нашими співробітниками і особою, яка перебуває під нашою охороною. Наше управління професійної відповідальності завжди ретельно розглядає всі питання з метою з'ясування фактів і забезпечення дотримання відповідних, усталених протоколів і процедур. Секретна служба застерігає від поспішних висновків, які можуть сильно спотворити суть справи", - йдеться в офіційному коментарі секретної служби.

Відзначається, що дана ситуація розглядається як окреме непорозуміння, так як президент перебуває в хороших відносинах зі своєю охороною.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme