У Полтаві поліцейські перевіряли дороги

Полтавські патрульні провели позапланове обстеження доріг. Інформацію щодо їх незадовільного стану передадуть владі та фаховим службам

У Полтаві поліцейські перевіряли дороги…

Вчора, 15 березня, інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління полтавської патрульної поліції провели позапланове обстеження міських доріг. Про це повідомили на сторінці у Facebook Патрульної поліції Полтави, пише Depo.Полтава.

В першу чергу поліцейські перевіряли перехрестя вулиць Серьогіна та Комарова. Зазначили, що проблеми багато, а порівняно з минулим роком недоліки лише зросли. Ями подекуди сягали 19 сантиметрів у глибину і більше як метр завширшки.

"Чи не щодня водії скаржилися нам на якість автошляхів. Дехто пошкодив свої автівки. Після закінчення зимового періоду, на дорогах міста утворилася значна ямковість, а на деяких ділянках дорожнє покриття практично зруйноване" - наголосив ТВО начальника відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Полтави.

Далі обстежили автомобільну дорогу вулиць Київське та Харківське Шосе. Тут помітили осідання узбіччя, ями довжиною понад три метри і у глибину від 15 до 19 сантиметрів.

Завершили рейд вулицями Харчовиків та Маршала Бірюзова, по яких постійно пересувається великогабаритний транспорт. Водії вантажівок висловили щодо цих доріг значне невдоволення. Говорять, цими вулицями неможливо не те, що проїхати, а йти страшно.

Після завершення всіх обстежень, інформацію щодо незадовільного стану вулично-дорожньої мережі з пропозиціями щодо його усунення надішлють начальникам служб міста та міському голові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme