UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Полтаві мешканці багатоповерхівки завадили газовикам встановити спільний лічильник

Жителі будинку підготували звернення до керівництва "Полтавагазу" з проханням встановити їм безкоштовно індивідуальні лічильники

У Полтаві мешканці багатоповерхівки зава…

16 березня у Полтаві, коли працівники підприємства "Полтавагаз" приїхали встановлювати будинковий лічильник газу, жителі будинку по вул. Докучаєва, 3 вийшли у двір, щоб завадити проведенню робіт, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтаву.

Мешканка будинку Тамара Бурмістрова каже, що не розуміє - за що і за кого вона буде платити, якщо газовий лічильник буде спільним. Тому вона і вийшла, аби не дати газовикам зробити "зрівнялівку".

Всього у будинку - сто квартир. Мешканці підготували звернення до керівництва "Полтавагазу" з проханням встановити їм безкоштовно індивідуальні лічильники.

Всього у Полтаві відмовилися встановлювати спільні лічильники мешканці понад 40 будинків.

За словами першого заступника голови правління ПАТ "Полтавагаз" Сергія Мокрого, у разі відмови від встановлення приладу обліку споживачеві може бути змінено режим нарахування природного газу. Це збільшить вартість послуг газопостачання у 2,3 рази.

За словами Сергія Мокрого, на 2016-2017 роки запланували встановити близько 450 загальнобудинкових лічильники. Наразі в обласному центрі їх понад 40. До кінця року збираються встановити ще близько 350 лічильників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme