UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві поліція "накрила" наркопритон

Співробітники поліції припинили функціонування наркопритону в Інгульському районі Миколаєва

У Миколаєві поліція "накрила" наркоприто…

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіціі в Миколаївській області, передає портал Depo.Миколаїв.

Співробітники поліції провели обшук в квартирі 23-річного миколаївця після повідомлення, що той зберігає наркотичну речовину і періодично збирає в квартирі наркозалежних для його вживання.

Поліцейські застали в приміщенні п'ятьох чоловік, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів. Зловмисник і ще четверо його друзів, за висновками медичного огляду, перебували в стані наркотичного сп'яніння.

Під час обшуку оперативники вилучили близько п'яти мілілітрів прекурсорів, посуд для виготовлення наркоречовин, а також велику кількість використаних медичних шприців із залишками опію. Усе вилучене направлено для проведення експертиз.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 КК України ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту"), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme