UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У мерії уточнили, коли почнуть реконструкцію площі Героїв Чорнобиля

Швейцарці та німці допоможуть Вінниці організувати транспортні потоки 

У мерії уточнили, коли почнуть реконстру…

У мерії уточнили, коли почнуть реконструкцію площі Героїв Чорнобиля. Про це із посиланням на Реал повідомляє Depo.Вінниця.

Як відомо, міська влада заявила про намір реконструювати площу Героїв Чорнобиля, де перетинаються чотири важливі міські магістралі – Київська, Коцюбинського, Брацлавська та виїзд на Центральний міст. Проект масштабний і передбачатиме реконструкцію трамвайного полотна і автомобільних шляхів, а також – новий підземний перехід між набережними Південного Бугу.

Майбутня реконструкція схвилювала вінничан, адже із перекриттям на ремонт Київського мосту, місто і без цього потерпає від заторів. Утім, як уточнив секретар міської ради Павло Яблонський, роботи розпочнуться не у цьому році.

"На даний момент замовлено проект. Крім того, разом зі швейцарськими та німецькими партнерами ми займаємося організацією розподілу потоків міського транспорту. Вони надали свої рекомендації щодо перенесення зупинок, і це, думаю, буде враховано в проекті. Виконуватись роботи будуть не в цьому році. Розкривати деталі рано, уточню лише, що класичного підземного переходу будувати не плануємо. Поки ми на етапі планування та вивчення ідей", - відповів Павло Яблонський.

Читайте також: Львівське шосе у Вінниці капітально відремонтують

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme