UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Конотопі застілля ледь не перетворилось на різанину

Жінка не керувала своїми емоціями і вдарила родича ножем у груди 

У Конотопі застілля ледь не перетворилос…

За підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень поліція затримала 46-річну мешканку Конотопа, про це пише Depo.Суми із посиланням на "Regio News".

Жінка вирішила з'ясувати стосунки з братом свого чоловіка за допомогою кухонного ножа.

Каретою "швидкої" до реанімаційного відділення з діагнозом "проникаюча колото-різана рана грудної клітини, ускладнена правобічним пневмотораксом", госпіталізований 32-річний чоловік.

Працівники слідчо-оперативної групи, які негайно прибули на виклик, з'ясували, що тілесні ушкодження потерпілому під час раптово виниклої сварки спричинила його 46-річна невістка.

Поліцейські розшукали ймовірну підозрювану та доставили її до відділу поліції для дачі показів. Жінка розповіла, що напередодні її родич заходив на гостини, тож вона запросила його до столу. За якийсь час між родичами виникла сварка. У запалі господиня схопилась за ніж і вдарила ним родича, поціливши тому у корпус.

Потерпілий знаходиться на лікуванні, а у відношенні підозрюваної слідчими поліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що раніше поліція затримала п'яного водія з ножем.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme