UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кернеса розповіли деталі смерті комунальника в теплотрасі

Працівник КП "Харківські теплові мережі" загинув у каналі теплотраси, порушивши правила техніки безпеки

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської міськради, майстер ділянки самостійно вирішив перевірити напівпрохідний канал теплотраси довжиною 127 м, проігнорувавши заборону головного інженера філії підприємства.

За даними міськради, ця ділянка теплотраси будувалася на початку 1970-х років за старими будівельними нормами, які не передбачали оглядових колодязів на поворотах, що не дозволяє забезпечувати достатнє вентилювання каналу. Робота в подібних каналах і підземних спорудах без застосування спеціального обладнання заборонена.

Через 30 хвилин після того, як чоловік спустився в колодязь, його стали шукати. За допомогою спецтехніки робітники розкрили канал теплотраси в трьох місцях. Тіло було виявлено за 80 метрів від вхідного колодязя. За результатами судово-медичної експертизи попередня причина смерті поки не встановлена, призначена додаткова експертиза.

"Як повідомили на підприємстві, загиблий майстер багато років працював в КП "ХТМ", був грамотним і відповідальним працівником. Тепер належить встановити, що змусило чоловіка піти на такий ризикований вчинок в обхід усіх заходів безпеки", - зазначили в прес-службі.

Як повідомляв Depo.Харків, інформація про те, що під час виконання ремонтних робіт в каналізаційному люку раптово помер 49-річний майстер харківського комунального підприємства, надійшла до Слобідського відділу поліції 14 березня близько 16:00.

Факт події внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme