Трамп дозволить засмічувати атмосферу заради робочих місць

Президент США Дональд Трамп офіційно розпочав процес перегляду суворих норм, що обмежують викиди в атмосферу від транспортних засобів, встановлених адміністрацією Обами, заявивши, що це дозволить створити нові робочі місця

З відповідною заявою новий американський лідер виступив у середу в штаті Мічиган, передає Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

"Ми скасуємо це виконавче розпорядження, ми відновимо заплановані на початку середньострокові прогнози. Ми забезпечимо, щоби всі правила захищали і відстоювали ваші робочі місця, ваші заводи. Ми будемо справедливими", - сказав Трамп.

Зазначається, що міністерство транспорту та Агентство охорони навколишнього середовища вже подали документи для того, щоб офіційно відновити процедури перегляду стандартів. Нинішні норми ставлять за мету досягти до 2025 року стандарту економії палива до рівня 54,5 миль на галон (4,3 літри на 100 км).

Автомобільна промисловість США виступає проти цього рішення і вважає, що така мета є занадто дорогою і важко досяжною в тому числі, враховуючи звички і уподобання автовласників у США.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme