"Свобода", "Правий сектор" та "Азов" підписали об'єднавчий маніфест

ВО "Свобода", "Правий сектор" і "Національний корпус" об'єднаються для реалізації загальних цілей

"Свобода", "Правий сектор" та "Азов" під…

Про це йдеться у підписаному сторонами Національному маніфесті, який оприлюднила прес-служба ВО "Свобода", повідомляє Depo.ua.

Маніфест складений на основі програмних принципів організацій-підписантів. Він декларує єдність зусиль націоналістичних політичних сил в реалізації поставлених завдань.

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок зазначив, що Національний маніфест - це стратегічний план розвитку Української держави.

"Коли влада буде належати націоналістам - ми реалізуємо цей маніфест. Напрацювання для цього у нас є вже зараз у вигляді законопроектів, проте нинішня влада не здатна їх прийняти", - сказав він.

Також документ підтримала ОУН на чолі з Богданом Черваком, Конгрес українських націоналістів під керівництвом Степана Брацюня, організація "С14" (лідер - Сергій Мазур).

У маніфесті зазначено, що його підписанти виступають за утворення Балто-Чорноморського Союзу, розрив дипломатичних відносин з Росією, повернення Україні ядерного статусу, закріплення права на вільне володіння зброєю, запровадження дієвої процедури імпічменту президента, створення єдиної помісної церкви з центром у Києві.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme