Суд відпустив керівника "Черкасиобленерго" під заставу 1 млн грн

Підозрюваній у розтраті коштів обрано запобіжний захід у вигляді застави у 1 млн грн, та її зобов'язано носити електронний браслет

Суд відпустив керівника "Черкасиобленерг…

15 березня у Печерькому районному суді Києва розглядалося питання про обрання запобіжного заходу для керівника "Черкасиобленерго" Світлани Кузьмінської, яку звинувачують у розтраті коштів із залученням фіктивних підприємств на загальну суму 61 млн грн, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Інфоміст.

Як повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, суд відмовив прокуратурі у клопотанні про взяття під варту та визначив заставу в 1 млн грн.

"Печерський районний суд відмовив у задоволенні клопотання ГПУ про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно керівника ПАТ "Черкасиобленерго". Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді застави у 1 млн грн та покладено обов'язки: носити електронний браслет, здати закордонний паспорт, не відлучатися з Києва, не спілкуватися з визначеними особами", - розповіла Лариса Сарган.

Нагадаємо, що в.о. Голови правління "Черкасиобленерго" повідомлено про підозру у розтраті коштів із залученням фіктивних підприємств на загальну суму 61 млн грн.

"Розслідуванням встановлено, що грошові кошти, які були предметом злочину, підозрюваними протиправно надавалися іншим суб'єктам господарювання як фінансова допомога, а згодом, шляхом укладення договорів із підконтрольними фіктивними підприємствами про нібито уповноваження стягнути ці кошти, виведені у тіньовий обіг сектору економіки", - інформують у прес-службі Генпрокуратури України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme