Соліст O.Torvald та Хливнюк взяли участь у флешмобі, щоб врятувати родича менеджера Джамали

Українські користувачі соцмереж підтримують флешмоб #freekozlovskyy, мета якого полягає у визволянні родича менеджера співачки Джамали - вченого, релігієзнавця Ігоря Козловського з полону сепаратистів

Соліст O.Torvald та Хливнюк взяли участь…

Мережею поширюється акція на підтримку вченого Ігоря Козловського, який більше року перебуває в полоні сепаратистів, передає Depo.ua.

Його племінник Денис Козловський, менеджер Джамали, закликав усіх небайдужих підтримати акцію.

"Сьогодні відбулося друге судове засідання у" Військовому Трибуналі на правах палати Верховного Суду ДНР "у справі мого дядька, вченого-релігієзнавця Козловського Ігоря Анатолійовича. Як ви пам'ятаєте, його утримують вже 414 днів, звинувачуючи в тому, що він зберігав в книжковій шафі зі священними текстами різних релігій дві бойові гранати. у цій же кімнаті постійно перебував і його наполовину паралізований син з синдромом Дауна ... Надії на виправдувальний вирок ніякої. Єдина можливість витягнути його з в'язниці - максимальна розголос цієї справи на всіх рівня "- написав Денис Козловський.

На його заклик відгукнулося багато публічних людей. До акції приєдналися лідер гурту O.Torvald, яка представить Україну на "Євробаченні-2017" Женя Галич, музикант Юрій Хусточка, Джамала, лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. Не залишилися осторонь і колишні студенти Ігоря Козловського.

Нагадаємо, звільніть з полону "ДНР" релігієзнавця: Розпочався флешмоб #FreeKozlovskyy (ФОТО)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme