UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дописувачі Хмельницького в соцмережі дискутують щодо розтрощеного турнікету в ОДА

Громадський активіст Андрій Попик висловив "багатосюжетну" думку з приводу подій в ХОДА

Дописувачі Хмельницького в соцмережі дис…

Андрій Попик у дописі на сторінці у Фейсбук розповів своє бачення ситуації з потрощеним турнікетом у приміщенні ОДА, передає Depo.Хмельницький.

Депутат обласної ради Віктор Бурлик разом з активістами розтрощили турнікет та приміщення пропуску, які встановили в адмінприміщенні минулого року.

"Цей турнікет був посміховиськом для всіх терористів світу, і служив лише перепоною для громадян", - пише Андрій та розповідає про власні експерименти.

Потрапити до кабінету голови ОДА Олександра Корнійчука можна і через заклад харчування Luxor Plaza який має вихід як на вулицю, не кваплячись, після цього дістатись першого поверху за спинами у охоронців, крім того, потрапити в приміщення ОДА можна ще кількома простими способами.

Активіст додає, що обласна рада зверталась до ОДА з вимогою демонтувати цей турнікет, на що керівництво ОДА відповідало ігнором.

Автор допису вважає, що нарешті втілили волю громади, розтрощивши той турнікет.

Думки читачів різні - хтось засуджує дії Бурлика, хтось підтримує. Здебільшого ставлять під сумнів тезу про волю громади. Особливо, якщо мова йде про знищення майна, придбаного за гроші членів цієї громади.

Дописувачка Інна Ковальчук висловлюється: "Зовсім не вважаю це вчинком, на той же турнікет потрачені кошти громади, вчинок це - не потрощити, а зняти цивілізовано".

"Правову цивілізовану державу неможливо побудувати неправовими дикунськими способами, - підтримує тему юрист Оксана Каженко. - Знищення майна, придбаного за кошти платників податків, це точно шлях не у тому напрямку".

Говорять і про невдалий піар як для самого детутата, так і для політсили.

Нагадаємо, "свободівці" і активісти кувалдами розтрощили будку охоронця і турнікет в Хмельницькій ОДА під час перерви в сьогоднішньому сесійному засіданні. З кувалдою в руках був депутат облради Віктор Бурлик.

Сам же депутат вважає, що губернатор встановив турнікет з хуліганських мотивів.

Активістів, які принесли "сувеніри" губернатору з побитого пункту пропуску, Корнійчук викрив у нетверезості.

Торік, 10 листопада, Хмельницька обласна влада "відкрилася" для краян турнікетами. Чиновники обласного рівня встановили пропускний режим.

У День Гідності та Свободи хмельницькі активісти штурмували облраду. Вони вимагали прибрати турнікет із входу в раду. Проте, ситуація залишалася незмінною до сьогодні.

Як виявилось розтрощене активістами майно перебувало просто на зберіганні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme