На вулиці Полтави виїхали нові тролейбуси

На дороги Полтави "запустили" два нових та один відремонтований тролейбус

На вулиці Полтави виїхали нові тролейбус…

Сьогодні, 16 березня КП "Полтаваелектроавтотранс" презентувало нові тролейбуси типу "Богдан-Т70117" та один тролейбус "ЮМЗ-Т2П", який пройшов капітальний ремонт з модернізацією та переобладнанням, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської міської ради.

У минулому році, відповідно до Програми розвитку міського електротранспорту, було виділено майже 25 мільйонів гривень на придбання п'яти нових сучасних тролейбусів. Два з них вже виїжджали на свої маршрути, а інші приєдналися до них наразі.

Мер зазначив, що новий транспорт повністю відповідає як українським, так і міжнародним стандартам.
" Загалом, перехід на такі тролейбуси переведе пасажирські перевезення в нашому місті на якісно новий рівень. Разом з тим, ми вирішили капітально ремонтувати та пристосовувати до сучасних вимог старі тролейбуси", - розповів Олександр Мамай.

Новий тролейбус коштує майже 5 млн грн, а на відремонтований старий потрібно витратити один мільйон. До того ж, вдремонтований транспорт за характеристиками майже нічим не поступається щойно придбаним. У мерії поставили завдання ремонтувати 1-2 тролейбуси в рік та пускати їх на лінії для пасажирських перевезень.

Для підвищення якості ремонту "рогача", при переобладнанні було проведено модернізацію основних систем тролейбуса. Зокрема, встановлено нові вікна з кріпленням скла методом вклеювання, осучаснено пасажирський салон, встановлено нові комфортабельні пасажирські сидіння та світлодіодне освітлення.

Окрім цього, встановлено новий статичний перетворювач 550/28В замість генератора для живлення низьковольтної бортової мережі, встановлено новий компресор для живлення пневматичної системи, а також інформаційну систему з світлодіодними покажчиками маршрутів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme