Полтавці дізналися, яким бачать Крим діти

У Полтаві відкрили виставку дитячих малюнків про Крим

Полтавці дізналися, яким бачать Крим діт…

Вчора, 15 березня у Полтавській Галереї мистецтв відбулося відкриття виставки та нагородження учасників конкурсу дитячого малюнку "Крим - це Україна", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської міської ради.

Конкурсні роботи збирали з 20 січня по 20 лютого. Організаторами виступили громадська організація "КримSOS" спільно з Полтавськими міським та районним центрами соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Координатори проекту відзначили душевність та зворушливість дитячих малюнків. Маленькі конкурсанти показали, глибоко вони бачать світ навколо і як гостро сприймають події у нашій країні.

На виставці представили роботи 300 юних полтавців віком від трьох до сімнадцяти років. Діти зобразили свій погляд на непросту ситуацію з Кримом, власне бачення цілісної країни.

За словами членів журі, найкращі малюнки було обрати досить важко. Тож, судді прийняли рішення про відзначення єдиних переможців та переможців від окремого організатора. Найкращими визнали роботи восьми конкурсантів.

Заохочувальні призи, грамоти та кульки отримали всі учасники заходу.

Виставку робіт юних полтавців можна буде відвідати безкоштовно до 5 квітня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme