Після "маршу недармоїдів" в Білорусі затримали та побили сотні протестувальників

Після "Маршу недармоїдів" в Мінську затримали активістів анархістського руху - в транспорті по дорозі з акції, в інших містах білорусі також відбулись масові затримання

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Наша ніва".

Під час ходи її учасники весь час були на очах у журналістів і нічого не порушували. Анархісти з барабанами були найактивнішими учасниками акції. Вони влаштовували веселі музичні перформанси. На очах у демонстрантів після ходи вони сіли в тролейбус, проте поїхали недалеко.

На зупинці навпроти казино "Біла вежа" по вулиці Максима Богдановича люди в цивільному почали вриватися в тролейбус, брутально витягувати активістів, розпилили сльозогінний газ.

Житель Мінська Петро Маркелов Стрім відео затримання - затримали і його.

"Скотина, за що б'єш? Фашисти недобиті! За наші податки!"- кричать жінки на зупинці, але марно.

Затримання були проведені і після мітингів в Гродно і Могильові. Ось моторошне відео побиття демонстрантів особами в цивільному в Могильові:

Повідомляється, що близько пів на дев'яту до РУВС Центрального району під'їхала машина "швидкої допомоги". За наявними даними, затриманих сильно били.

Близько 22:30 біля РУВС зібралися батьки затриманих. Їм відмовляються повідомити, тут їхні діти, чи ні.

Нагадаємо, 15 березня у столиці Білорусі Мінську та інших містах країни пройшов мітинг проти деркету уряду про штрафи для дармоїдів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme