Парасюк образився на Порошенка і пресу, яка його "поховала"

Нардеп Володимир Парасюк образився на журналістів за те, що не беруть у нього коментарі з приводу інциденту із поліцією у Слов'янську

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Depo.ua.

"По всіх ЗМІ обговорюють те, що я "побив" 7 поліцейських і що будуть знімати з мене недоторканість! Ну, по-перше: знімайте на здоров'я! По-друге: цікаво як би ви поводились, коли здоровий бугай піднімає на твою сестру руку або наводить на твого 53-річного батька автомат. І якщо розглядати в загальному цю тему, то правоохоронці перші спровокували конфлікт", - зазначив нардеп.

"Але що найбільше дивує. Таке відчуття, що я вмер, але сам про це ще не знаю. Якщо вже обговорюються мої вчинки, то можна до мене позвонити за коментарем! Бо виходить якось дивно. Парасюк то зробив, Парасюк сьо зробив, а запитати Парасюка як було насправді, бо він там був, то ніхто не має бажання", - додав він.

Крім того, Парасюк прокоментував слова президента Петра Порошенка, який назвав його депутатом середнього роду.

"Краще бути середнього роду депутатом-хуліганом, ніж президентом-баригою, у якого взагалі не роду", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, 15 березня генпрокурор Юрій Луценко припустив, що нардепу Володимиру Парасюку буде вручена підозра щодо подій у Слов'янську.

Як відомо, 14 березня у Слов'янську на блокпосту стався конфлікт між правоохоронцями за участю нардепа від "Самопомочі" Володимира Парасюка і прихильників блокади. В результаті конфлікту сім співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Поліція звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям Парасюка.

За цим фактом слідче управлінням ГУНП у Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

15 березня нардепи трьох фракцій влаштували у Верховній Раді демарш проти дій Парасюка з вимогою надати слово поліцейським, які брали участь у подіях в Слов'янську. Згодом поліцейські розповіли свою версію сутички з Парасюком.

Президент Петро Порошенко засудив дії Парасюка і назвав його "депутатом середнього роду".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme