"Опоблок" заблокував роботу міськради і виконкому Сіверськодонецька

У Сіверськодонецьку "Опоблок" паралізував роботу міськради, засідання виконкому, сесію міськради було зірвано

Про це на своїй сторінці у Facebook написав місцевий адвокат Ігор Слесарьов, передає Depo.Донбас.

На його думку мета таких дій - дестабілізація ситуації в місті та регіоні.

"Після того, як Бутков (Ігор Бутков - голова фракції "Опоблоку" у міськраді - ред.) був звільнений з посади секретаря за результатами спецперевірки, "Опозиційний блок" вирішив остаточно паралізувати міську раду. Маючи більшість у складі виконавчого комітету та міської ради, було зірвано засідання виконкому, на розгляд якого виносилися десятки соціально важливих для жителів міста проектів рішень. Після чого, 15 березня, "Опозиційний блок" зірвав чергову сесію міської ради, на яку виносилося більше 100 проектів рішень, 70 з яких це земельні питання, невідкладного вирішення яких чекають жителі міста. І згідно заяви фракції "Опозиційного блоку", яку озвучив Бутков, дана позиція фракції носить тривалий характер, тобто невідомо коли наступного разу відбудеться засідання міськради і виконкому, що ставить під загрозу життєдіяльність міста1", - написав Слесарьов.

На його думку, жителям міста залишається сподіватися лише на допомогу з боку депутатів Верховної Ради, на розгляді яких знаходиться проект постанови №5247 Про позачергові вибори депутатів Сєвєродонецької міськради.

"Прийняття якого, дозволить перезавантажити владу в місті і направити її діяльність в рамки чинного законодавства України", - написав адвокат.

Нагадаємо, 3 березня стало відомо, що у Сіверськодонецьку звільнено з посади скандально відомого секретаря міськради Ігоря Буткова (Опозиційний блок). Зазначалося, що Бутков не пройшов спецперевірку, на підставі чого, він не може перебувати при владі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme