НАБУ вдруге підтвердила достовірність підпису Охендовського в "чорній касі" регіоналів

Повторна експертиза засвідчила достовірність підписів голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського у так званій "чорній бухгалтерії" Партії регіонів

Про це повідомляється на сайті Національного антикорупційного бюро України, передає Depo.ua.

"Про це свідчать результати почеркознавчої експертизи, здійсненої комісією у складі експертів Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса і Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідні висновки НАБУ отримало 15 березня", – йдеться у повідомленні.

Як зауважують в НАБУ, експертиза підтвердила, що чотири підписи і три записи зроблені власноруч головою ЦВК, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі.

"Таким чином, достовірність підписів голови ЦВК в так званій "амбарній книзі" Партії регіонів підтверджені вдруге: вперше це зробили експерти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України", – резюмували у відомстві.

Нагадаємо, що 13 грудня керівник САП Назар Холодницький підписав підозру Охендовському у справі про "амбарну книгу" Партії регіонів.

За словами Холодницького, документами так званої "чорної бухгалтерії" ПР підтверджуються чотири випадки отримання Охендовским готівкових коштів в офісі Партії регіонів у Києві на вул. Липській, 10, на загальну суму 16 734 доларів.

24 грудня 2016 року НАБУ вже проводило експертизу підпису Охендовського, і результат був такий самий.

В грудні 2016 року Солом'янський районний суд Києва відмовився відсторонити Охендовського від займаної посади.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme