UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Житомирщині підпримець, який не заплатив за "кришування", отримав "попередження"

Невідомі розбили вітрини магазинів і кинуи всередину димові шашки 

У ніч на 15 березня в Житомирі зловмисники пошкодили два магазини бердичівського підприємця Андрія Лисюка. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Бердичівський погляд".

Спочатку невідомі розбили вітрину і кинули димову шашку в магазин на вул. 30-річчя Перемоги, згодом – у магазин на вул. Волочаївській.

"Згадані події сталися після першої години ночі. Звичайним хуліганством їх не назвеш, адже днем раніше до Андрія Лисюка надійшла пропозиція від людини, близької до кримінального оточення, щодо "сприяння" у веденні бізнесу, тобто банальне "кришування". Оцінюється така "благодійність", звісно ж, у грошовому еквіваленті. Не мало не багато – порядку кількох тисяч гривень щомісяця. Підприємець від такої пропозиції відмовився, так як працює чесно і не бажає платити бандитам. За свою категоричність він поплатився. Після того що сталося, ГО "Спілка підприємців Бердичівщини", до складу якої входить Андрій Лисюк, провела термінове зібрання. Було обговорено подальший план дій. Кожен з підприємців висловив власну точку зору, навіть до радикальних. Всі, як один, стали на захист свого колеги і зазначили, що не допустять подібного свавілля та безладу", - пише сайт.

На сайті також є відео з камер спостереження двох магазинів, які зазнали нападу: невідомі кидали димові шашки у приміщення, де знаходилися жінки - працівниці магазинів.

Офіційних повідомлень поліції з цього приводу на сайті ГУНП в Житомирській області вчора не було.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme