UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині порушують права ув'язнених

Недотримуються конституційних прав громадян під час тримання осіб в ізоляторах тимчасового тримання 

На Тернопільщині порушують права ув&#039…

У ізоляторах тимчасового тримання органів Нацполіції Тернопільщини порушуються права в'язнів, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Провівши перевірку стану додержання законів щодо дотримання конституційних прав громадян під час тримання осіб в ІТТ, виявили порушення щодо матеріально-побутового забезпечення та медико-санітарного обслуговування ув'язнених.

"Найбільше проблем зафіксовано при медичному обслуговуванні у кімнатах тимчасового тримання Тернопільського відділу поліції. У ньому практично не проводиться передбачена санітарними нормами дезінфекційна обробка приміщень та відсутні аптечки, що унеможливлює надання першої невідкладної допомоги утримуваним особам, - кажуть в прокуратурі. - Усі спеціальні палати органів охорони здоровя, у яких лікуються особи, взяті під варту та засуджені, не обладнані згідно норм з питань безпеки, режиму та охорони в'язнів."

Начальнику Головного управління Нацполіції в області та керівнику управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА спрямовані акти реагування з вимогою усунення виявлених порушень та недопущення їх у майбутньому.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme