UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині за добу спіймали шістьох наркоманів

Марихуану, канабіс, метадон та опій ацетильований знайшли за добу поліцейські у любителів "кайфу"

На Сумщині за добу спіймали шістьох нарк…

За 15 березня правоохоронці Сум, Конотопу та Бурині виявилишістьох громадян, що підозрюються у виготовленні чи зберіганні наркотиків, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Трьох наркоманів правоохоронці затримали у Сумах. По вул.Ковпака, під час огляду у 35-річного чоловіка виявили близько п'яти грамів канабісу та частину пристрою для його куріння. У іншого, 38-річного сумчанина, знайшли три грами подібної речовини. А третій молодик був зупинений полісменами поблизу Центрального ринку, мав при собі п'ять грамів марихуани.

Правоохоронці Бурину, в ході санкціонованого огляду будинку, у 40-річного чоловіка вилучили 50 грамів ймовірної марихуани.

Поповнили статистику поціновувачів "кайфу" і у Конотопі. 29-річний чоловік розгулював вулицями райцентру, маючи при собі ємність з залишками метадону, а у 33-річного містянина правоохоронці вилучили посуд для приготування ін‘єкційного наркотичного розчину та півлітрову скляну банку з ймовірним опієм ацетильованим.

Наразі все вилучене направлено на експертне дослідження. А щодо самих підозрюваних поліція розпочала кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 309 (виготовлення, зберігання наркотичних речовин без мети їх збуту).

Якщо експертиза остаточно підтвердить нарковмісність "знахідок", громадян очікує покарання у вигляді штрафу, чи виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців. Можливе й обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme