На Полтавщині ліквідовують наслідки масової загибелі риби

У Глобиному працівники ДСНС почали роботи по очистці забрудненої водойми від мертвої риби

На Полтавщині ліквідовують наслідки масо…

16 березня працівники ДСНС почали роботи по очистці від дохлої риби Заводського ставка річки Сухий Омельник у м.Глобине. Про це написав у "Фейсбуці" в.о. Глобинської райдержадміністрації Володимир Молодчин, повідомляє Depo.Полтава.

"Оскільки керівництво цукрового заводу до сьогоднішнього дня не вжило заходів щодо вилову загиблої риби, що ускладнює катастрофічну ситуацію на частині річки, яку завод орендує, змушені були залучити до ліквідації наслідків безгосподарності працівників ДСНС", - повідомив Молодчин.

В коментарях під повідомленням розгорілась бурхлива дискусія про те, хто повинен нести відповідальність за цю екологічну катастрофу.

"Популізм у нас уже в крові. Чому автор не побачив , що поруч працюють 20 працівників цукрозаводу? Випадковість? Піар!!!", - написав Юрій Мацак.

"Як би Ви цікавилися життям нашого промислового района , то знали б , що на даний час завод стоїть і всі працівники на біржі. І щоб організувати їх потрібен час", - додав Мацак.

Нагадаємо, що 12 березня у Глобиному на річці Сухий Омельник виявлено загибель риби, причиною називають скидання у водойму каналізаційних нечистот.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme