На польському кордоні вилучили контрабанду бурштину

Необроблене каміння було загорнуте у поліетиленові пакети та містилося у конструктивних порожнинах автомобіля Mercedes

Як повідомляє Depo.Львів, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску "Угринів –Долгобичув" митники виявили понад 23 кілограми необробленого бурштину.

Необроблене каміння різної геометричної форми жовто-коричневого кольору було загорнуте у поліетиленові пакети та містилося у конструктивних порожнинах автомобіля Mercedes.

Для перетину кордону громадянин України 1972 року народження, мешканець Львівщини, обрав смугу спрощеного митного контролю "зелений коридор", чим заявив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов'язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлено обмеження. Однак на підставі аналізу та оцінки ризиків митники скерували автомобіль в місце поглибленого огляду, де спільно з прикордонниками і виявили прихований товар загальною вагою 23,300 кг.

У діях громадянина України вбачають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол. Товар та автомобіль вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme