UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині поліція просить допомогти розшукати злодіїв

Злодіїв, які посягнули на чуже майно, розшукує поліція Миколаївщини. Правоохоронці просять допомоги у тих, хто володіє будь-якою інформацією

На Миколаївщині поліція просить допомогт…

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Миколаївській області, передає портал Depo.Миколаїв.

Так, у Корабельний відділ поліції звернувся 29-річний місцевий житель, який повідомив, що в ніч з 13 на 14 березня з автомобіля "Газель", який знаходився біля будинку №47 по вул. Райдужній, невідомі особи викрали акумулятор.

Також цієї ночі зловмисники викрали 80 м телефонного кабелю, який проходив по вул. Набережній в селі Костянтинівка. Про крадіжку кабелю в поліцію Арбузинського району заявило керівництво комунального підприємства.

Тієї ж ночі в Єланецькому районі невідомі особи, пошкодивши замок вхідних дверей, проникли в приміщення сільського клубу, розташованого в с. Возсіятське по вул. Центральної і викрали ноутбук, електродриль, два радіомікрофони та 500 гривень.

У Врадіївському районі зловмисники викрали чотири секції металевої огорожі з території парку с. Новопавлівка.

Слідчими відділеннями підрозділів розпочаті кримінальні виробництва за ознаками чч.1 і 3 ст.185 КК України "Крадіжка", санкції яких передбачають покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до шести років. Поліцейські встановлюють винних осіб.

Крім того, правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками вчинених злочинів, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити в територіальні відділи поліції або за телефоном "102".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme