UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янецькі водії: Дешевше придбати літак, ніж вбивати авто на зруйнованих дорогах

Влада, традиційно, переконує, що у всьому винні перепади температур. Водії ж мають власну думку - якби виділені на ремонт гроші йшли за призначенням, то й якість ремонту була б інша

Кам'янецькі водії: Дешевше придбати…

Ситуація з дорогами у туристичній перлині Хмельниччини - Кам''янці-Подільському - не надто гарна, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Подолянин.

Водії нарікають на те, що після зими навіть відремонтовані торік вулиці кудись зникли. На думку кам'янчан, вся проблема в тому, що величезні кошти вкладаються у ямковий ремонт, який, до того ж проводять аби як.

"Зрозуміло, що латки, зроблені при мінусовій температурі, й тижня не протримались, зате кошти списали. Тепер водії мусять їздити, як доведеться. А наступного ремонту знову взимку чекати? Гаманці ж не безрозмірні, дешевше купити літак", - каже один з водіїв.

У владі ж переконують, що цього року грошей на відновлення доріг виділили немало.

"На поточний та ямковий ремонти передбачили 7 млн 100 тис. грн, на перекопи, що залишилися після аварійних розкопок від "Міськ­тепловоденергії", - 700 тис. грн, а на ремонт дворових проїздів - 3 млн. 300 тис.грн. - каже головний комунальник міста Олександр Бабчинський. - Капітальний ремонт плануємо влаштувати на вулицях Папаніна, Князя Володимира, Драгоманова, Вутіша, Шмідта, П'ят­ницькій, Польський ринок, Довгій, Госпітальній, Патріарха Мстислава, а також на проспекті Грушевського. А от поточний ремонт доріг - на вулицях Лесі Українки, Гагаріна, Данила Галицького, Північній, Гунській, Смотрицькій, Тімірязєва, Пушкінській, Князів Коріатовичів, а також на Нігинському та Хмельницькому шосе".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme