Харків'янин сів за кермо з рівнем алкоголю в крові у вісім разів вищим за допустимий

За порушення правил дорожнього руху нетверезий водій отримав декілька протоколів

Харків'янин сів за кермо з рівнем а…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, сьогодні, 16 березня, близько 3:00 під час патрулювання вулиць міста полісмени помітили автомобіль "Ауді", водій якого проїхав на забороняючий сигнал світлофора.

Патрульні у гучномовець надали команду водієві зупинитися, проте водій збільшив швидкість та поїхав далі. Під час руху водій не реагував на вимоги патрульних про зупинку та продовжував порушувати ПДР.

Згодом, рухаючись Московським проспектом, водій не впорався із керуванням, виїхав на узбіччя, де врізався у дерево.

Під час розмови із водієм-порушником інспектори поліції помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували водієві пройти огляд за допомогою газового аналізатору "Драгер".

"Чоловік погодився. Результат "Драгеру" показав 1,64 проміле, що майже у вісім разів перевищує допустиму норму. Окрім цього, чоловік так і не надав поліцейським свого водійського посвідчення", - сказано в повідомленні.

В результаті на громадянина інспектори оформили три адміністративні протоколи - за керування транспортним засобом у нетверезому стані, спричинення ДТП та невиконання вимог поліцейських про зупинку.

Також стосовно правопорушника патрульні винесли дві постанови за проїзд на заборонений сигнал світлофору та керування транспортним засобом без відповідних документів. Автівку евакуювали на штрафних майданчик.

Загалом за минулу добу патрульні поліцейські зафіксували 13 випадків керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme