UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гвардіола влаштує влітку кадрову чистку в "Ман Сіті"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола після вильоту з Ліги чемпіонів від "Монако" отримав від керівництва клубу гарантії підтримки на наступний сезон

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Manchester Evening News.

За даними джерела, арабський власник "городян" шейх Мансур дав зрозуміти Гвардіолі, що повністю підтримує того в його діяльності на посаді кголовного тренера, а також гарантує йому місце на тренерській лаві на майбутній сезон.

В свою чергу, Гвардіола заявив керівнику, що хотів би суттєво оновити склад команди, для чого бажає позбавитись багатьох з нинішніх виконавців. Мова йде, в першу чергу, про вікових гравців: 34-річного захисника Бакарі Санья, його колегу по амплуа 31-річного Гаеля Кліши, а також 32-річного універсала Пабло Сабалету.

Не дуже багато шансів закріпитися в команді у орендованих гравців, таких як голкіпер Джо Харт, захисник Ельякім Мангала, півзахисник Самір Насрі і форвард Вілфрід Боні.

Під питанням майбутнє в клубі травматичного капітана Венсана Компані, а також Фернандо, Ноліто, Хесуса Наваса, Фабіана Делфі, Яя Туре і Клаудіо Браво.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme