Гройсман розповів, де вирішують питання звільнення заручників

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що блокада окупованого Донбасу не вирішить проблему звільнення полонених у бойовиків "Л-ДНР" українців, оскільки це питання вирішується на Росії

Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів України, передає Depo.ua.

"Хочу підкреслити, що ця блокада відбувалася не в інтересах України. Вона принесла тільки шкоду. Давайте задумаємося над тим, яка публічна мета була у тих, хто ініціював блокаду. Наприклад, звільнити всіх заручників. Ми знаємо, що всі механізми сьогодні задіяні для того, щоб кожен український бранець, заручник був звільнений. Але ми знаємо, що тільки в одному кабінеті в Росії приймається це рішення. До чого тут блокада. Свідомо ставлячи такі завдання або мети, вони розуміли, що це нереально. Але якщо ми подивимося на шкоду, який стався по відношенню до держави, то видно, що в першу чергу шкоди завдано нашій українській економіці. І саме в той момент, коли ми отримали дуже серйозний шанс на стрімке економічне зростання", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, спочатку організатори блокади ОРДЛО заявляли, що вимога їх акції - це звільнення всіх українців, які незаконно утримуються у бойовиків на окупованому Донбасі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme