Ганущин вважає, що Львівська облрада показала свою єдність

21 березня відбудеться чергове пленарне засідання обласної ради

Львівська обласна рада, підтримавши звернення до керівництва держави щодо ситуації з блокуванням тимчасово окупованих територій, продемонструвала виважену та консолідовану позицію. Про це заявив під час брифінгу голова Львівської облради Олександр Ганущин, пише Depo.Львів.

"Я дуже тішуся, що ми сьогодні, попри складний політично-строкатий склад обласної ради, ухвалили це звернення консенсусом, вцілому і без обговорення, - зазначив Олександр Ганущин. - Єдність є тотожним словом, яке характеризує нині українську державу та її місце на дуже складній геополітичній мапі. Львівська обласна рада свою позицію висловила. Ми максимально намагалися притримуватися вимог, які перед нами ставили громадські активісти та українські добровольці".

Як повідомив Олександр Ганущин, 21 березня відбудеться чергове пленарне засідання обласної ради.

"Нам усім треба рухатися вперед. На сесії нас чекає багато роботи і прийняття необхідних рішень, які стосуються ремонту доріг, розвитку освіти, культури, підтримки силових відомств", - зауважив очільник облради.

Нагадаємо, сьогодні, 16 березня, Львівська обласна рада ухвалила звернення до Президента України, Прем'єр-міністра України, Верховної Ради України щодо ситуації, яка склалася навколо блокування тимчасово окупованих територій.

За нього проголосувало 66 обласних обранців.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme