Джамала буде виходити заміж у двох сукнях і поїде у медовий місяць в Європу

Українська співачка Джамала розсекретила свох наміри щодо прийдешнього весілля

Джамала буде виходити заміж у двох сукня…

Українська зірка так і не зізналася, коли саме стане заміжньою, проте натякнула, в якому місяці це станеться, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Телекритику".

"Весілля в цьому році, і дуже скоро. А ось після "Євробачення" або до - не скажу, - щасливо посміхалася 33-річна Джамала. - Я навіть вже сукню собі обрала, причому не одну. Першу шиє український дизайнер, а другу, вона з кримськотатарськими національними елементами, - україно-грузинський. Обручки будуть українського виробника, але ми їх на замовлення не робили. А саме весілля плануємо зробити в кримсько-татарському та українському стилях".

Скоріш за все, Джамала не стане одружуватися у травні, адже є прикмети, які свідчать, що ті, хто встав на рушник у травні, можуть усе життя нудитися одне одним.

Також співачка зізналася, що весілля відбудеться у столиці.

"Звичайно, ідеальне місце для весілля - це Крим. Але, ви самі розумієте, зараз це неможливо, - повідомила Джамала. - А ще я дуже хочу поїхати у весільну подорож, але через щільний концертний графік вона буде короткою. Швидше за все, поїдемо в європейську країну. Щоб летіти кудись грітися на сонечку, потрібно більше часу".

Нагадаємо, Джамала заручена з молодим політиком кримськотатарського походження Бекіром Сулеймановим, який на 7 років молодший за співачку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme