Чому повернення Макаренка в "Динамо" стане остаточним "діагнозом" Суркісу

Напередодні мережу підірвала інформація, що захисник Євген Макаренко може повернутися в "Динамо"

Журналіст Depo.Сектор
Чому повернення Макаренка в "Динамо" ста…

Як повідомляє Depo.Сектор, контракт Макаренка з "Динамо" закінчився в кінці грудня 2016 року. Захиснику було запропоновано нову угоду з істотним зниженням зарплати, на нові умови він не погодився.

Спершу все виглядало логічним. Клуб вирішив, зважаючи на захмарні контракти футболістів і складну фінансову ситуацію, врізати зарплатну відомість і не йшов на поводу у Євгена Макаренка. Гравець "став в позу" і сторони розійшлися. Сумно, прикро, але таких ситуацій чимало... Тим паче, йому знайшли заміну, підписавши універсальних захисників Пантича і Кадара. За обидвох довго домовлялися, за угорця довелось викласти і трансферну суму. Обидвоє виходили у спарингах, а тепер і в матчах УПЛ. Та й взагалі в цих хлопцях були настільки впевнені, що й тандем Суркіс-Ребров дозволили собі Євгена Хачеріді "запхати" на перевиховання в дубль.

Минуло два місяці... Що президент Ігор Суркіс і тренер Сергій Ребров мають по факту: прірва між "Динамо" і "Шахтарем" зросла до 16 очок; у трьох матчах весни команда "вийняла" з власних воріт три голи, і взагалі, має непристойно велику цифру в графі пропущені голи; два захисники, потенційні гравці збірної України, сидять без практики.

Саме тому тиху істерику викликає новина про повернення Макаренка. Наступною мала б бути звістка про повернення Хачеріді з дубля... Це ж треба мати талант аби постійно доводити справу до межі з катастрофою і потім намагатися вирішити примітивними методами. А може ж це не талант, а "діагноз"...

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme