Автомобільне та залізничне сполучення із Донбасом під повним контролем української армії

У Міноборони повідомили, що повністю контролюють залізницю та автошляхи, які поєднують окуповані території Донбасу з підкнтрольними Україні територіями

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Depo.Донбас.

Вчора РНБО України прийняв рішення про повну зупинку переміщення вантажів між окупованими територіями Донецької та Луганської областей і великий України

"З 13 годин 15 березня військовослужбовці НГУ і співробітники поліції та прикордонної служби взяли під посилену охорону основні автомобільні та залізничні шляхи", - заявив спікер.

За його словами такий крок обумовлений масовими захопленнями підприємств, що знаходяться в українській юрисдикції, бойовиками і представниками проросійської окупаційної адміністрації.

"Заборона не торкнеться гуманітарних вантажів для мирних жителів. Також, як і раніше, через КПВВ зможуть рухатися цивільні громадяни з речами і товарами для особистого користування - як пішки, так і на транспорті", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, що 15 березня, РНБО заборонила рух вантажів до окупованого Донбасу.

Також повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко пообіцяв збільшити кількість КПП на лінії розмежування на Донбасі та вирішити інші проблеми громадян України, які живуть на окупованій території.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme