UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як у Полтаві відзначили День українського добровольця

У Полтаві нагородили добровольців та учасників АТО медалями та грамотами

Як у Полтаві відзначили День українськог…

У вівторок, 14 березня, в театрі імені М.В.Гоголя нагородили добровольців та учасників АТО, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

17 січня цього року Верховна Рада України прийняла постанову про встановлення Дня українського добровольця. Відзначення має відбуватися 14 березня, тому сьогодні воно проходило вперше. Саме у цей день у 2014 році зі столичного Майдану добровольці відправилися на Схід.

Керівництво області нагородило близько двох десятків добровольців, які із перших поїхали у зону АТО.

Вручили їм медалі "15 років сумлінної служби", ордени "За мужність" ІІІ ступеня, грамоти облдержадміністрації, медалі "Захиснику Вітчизни", нагрудні знаки Полтавської облради "За вірність народу України" ІІ ступеня. Також почесними грамотами нагородили волонтерів - колектив "Родинний дім" та колектив Полтавської обласної філармонії.

Окрім добровольців, на концерті також були й інші учасники АТО, їхні рідні та близькі, сім'ї тих, хто загинув під час військових дій на сході України, волонтери.

Під час концерту до голови Полтавської ОДА звернулась Народний герой України Ксенія Бикова, позивний "Фея", з проханням надати добровольцям звання учасників бойових дій. Ксенія Бикова розповіла, що у Чернівцях уже створили комісії по визнанню добровольців, саме з таких батальйонів, учасниками бойових дій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme