Вінницька поліція упіймала з хабарем офіцера внутрішньої служби

Офіцер отримав від умовно-засудженого $ 200

Вінницька поліція упіймала з хабарем офі…

Учора, 14 березня поліцейські Управління захисту економіки у Вінницькій області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Нацполіції у Вінницькій області затримали інспектора одного із районних секторів центрально-західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Мін'юсту України під час отримання хабара. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Посадовець вимагав та отримав від умовно-засудженого $ 200 за надання можливості покинути постійне місце проживання та не з'являтися до органів виконання покарань.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme