UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вбивцю з Деражнянщини взяли під варту

За навмисне вбивство чоловіка очікує позбавлення волі до 10 років

Вбивцю з Деражнянщини взяли під варту…

На Хмельниччині завершили розслідування за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Деражнянські прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Деражнянського району за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили летальні наслідки.

Як встановили слідчі, передувала злочину п'янка. Згодом у бійці потерпілий отримав близько 10 ударів у голову. Ці тілесні ушкодження спричинили його смерть.

"Розуміючи наслідки скоєного, господар будинку намагався приховати сліди злочину. Він спалив постільну білизну зі слідами крові потерпілого, а тіло померлого виволік із будинку та сховав у кущах поблизу, - інформують в прокуратурі. - Незважаючи на намагання зловмисника знищити сліди злочину, слідством зібрано достатню кількість доказів та чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого ККУ".

Як повідомив заступник керівника Хмельницької місцевої прокуратури Сергій Сухорук, підозрюваному обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до Деражнянського районного суду для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, трагедія сталася торік наприкінці листопада в селі Клопотівці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme