UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В оріхівському дитсадку, де масово отруїлися вихованці, виявили жахливу антисанітарію

Запорізькі перевіряльники знайшли купу порушень санітарного законодавства в дитячому садку "Калинка", де на початку березня отруїлися шість малюків

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у Держспоживслужбі Запорізької області.

Під час обстеження дитячого садка були виявлені чисельні порушення санітарного законодавства та порушення санітарно-протиепідемічного режиму в організації водозабезпечення закладу, медичного обслуговування. Окрім того, перевіряльники констатували, що незадовільний санітарно-технічний стан має харчоблок дитсадка, відсутні умови для додержання виробничої та особистої гігієни, порушені правила протиепідемічного та дезінфекційного режиму.

Від керівництва закладу та міської влади вимагають негайного усунення виявлених порушень.

Нині дитсадок, що був зачинений на карантин, відновив функціонування, однак комісія стежить за усуненням недоліків у закладі.

Нагадаємо, у дошкільному навчальному закладі №10 "Калинка" міста Оріхів Запорізької області вихованці захворіли на ротавірусний ентерит. Всі захворювання реєструвались в період 1 по 2 березня. Загалом захворіли шість дітей - вихованці двох молодших дошкільних груп та середньої садової групи. Діти із середньою важкістю перебігу захворювання та у важкому стані були госпіталізовані в інфекційні відділення Оріхова та Запоріжжя.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme