У тещі голови Вінницької ОДА вкрали парфуми "Шанель", ноутбук і пляшку віскі

Голова ОДА не коментував цю подію, але подробиці резонансного злочину таки стали відомі

У тещі голови Вінницької ОДА вкрали парф…

Заїжджі злодії обікрали тещу голови Вінницької ОДА Валерія Коровія. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "33-й канал".

Коровій не коментував цю подію, але подробиці резонансного злочину таки стали відомі. Патрульні Вінниці не приховували деталі розкриття крадіжки у тещі губернатора.

"Ми із напарниками Павлом Малішевським та Костянтином Христинчуком відбували службу на блокпосту на перехресті вулиць Зулінського та Київської. У нас вже було орієнтування про підозрілий білий "Мерседес" із харківськими номерами. Раніше він вже "світився" по Україні. І ось ми бачимо той самий "крутий" автомобіль, що стрімголов проїхав від Стрижавки. Швидко сіли у службовий "Пріус" і наздогнали іномарку вже на тролейбусній зупинці "Водоканал". В білому "мерсі" були двоє. У водія раптом не виявилось "прав". Бо їх ще раніше відібрали за кермування в стані алкогольного сп'яніння... А на задньому сидінні "мерса" знайшли картину, пляшку віскі, парфуми "Шанель" та ноутбук. Це були точно не їхні речі". – повідомив патрульний Володимир Мацюк.

Саме в той момент патрульним повідомили по рації про крадіжку у Стрижавці.

"Із перших слів спілкування стало зрозуміло, що ці хлопці дуже "непрості"! Тому ми професійно почали тягнути час... А в цей час на місце затримання вже виїхав дільничний інспектор та жінка — власниця викрадених у Стрижавці речей... Вона їх одразу упізнала. Тому по гарячих слідах опергрупа затримала кримінальну парочку. У багажнику їхнього "Мерседеса" під час обшуку знайшли "набір домушника" — фомку та металевий лом для зламування дверей, вікон та сейфів", – додав поліцейський.

Затримані — 31-річні жителі Харкова – близько двох тижнів винаймали квартиру у Вінниці. До будинку потерпілих вони потрапили через вікно.

Відкрито кримінальне провадження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme