UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У скільки обходяться закарпатцям "кубики" на животі

У трьох закарпатських містах – Ужгороді, Мукачеві та Хусті - вартість абонементів у тренажерні зали та фітнес-центри практично одинакові

У скільки обходяться закарпатцям "кубики…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Zakarpatpost.

Найбільш модною течією нині є заняття з йоги. Медитації поєднуються з акробатикою, аеробікою, танцями, гімнастичними рухами, пілатесом та іншими фітнес-дисциплінами. Місячний абонемент, який включає від чотирьох до восьми занять вартує небагато-немало, а 100-300 гривень. До речі, йога корисна тим, що вчить розслаблятися, "відключатися" від проблем, жити в гармонії зі світом.

Користуються попитом і різноманітні тренувальні заняття. Скажімо, Тай-Бо – унікальна фітнес-програма, у якій поєднано східне бойове мистецтво із танцювальною аеробікою, або, приміром, Tabs Flex – інший різновид фітнесу, що включає тренування, спрямовані на зміцнення м'язів і релаксацію. Схожими і досить популярними є й методики "Interval" та "Step-n-sculpt", суть яких полягає у чергуванні аеробних та силових навантажень на м'язи. Найчастіше їх рекомендують тим, хто прагне схуднути. Програми "Корекція фігури", "Fit Active" і "Jumping" допомагають зміцнити спину, покращити витривалість м'язів, фігуру. Звичайно, якщо тренування не будуть регулярними – ефекту годі й чекати. А ще не слід забувати, що відвідини фізкультурних занять оздоровчої спрямованості – задоволення не з дешевих.

Ціна подібних програм у фітнес-центрах залежить від багатьох чинників. Скажімо, одноразове заняття коштує від 70 грн. Студенти мають пільгові тарифи, тож їм місячний "безліміт" обходиться у 250-300 грн. Усі інші за красу та здоров'я платять від 440 до 700 грн.

Можна також просто зайнятись танцями, при чому вигідніше робити це парами, оскільки абонемент на двох коштує 500 грн., а на одного – 320.

Дехто надає перевагу термальним ваннам та плаванню в басейнах. Наразі такий вид дозвілля обходиться приблизно у 100 грн. за 2 год. (за кожну наступну годину доводиться доплачувати по 30 грн.). Масажні послуги зараз коштують від 50 до 150 грн. за сеанс.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme