У Полтаві шахрайка просила милостиню, видаючи дитину за інваліда

Жінка з Кропивниччини просила в підземному переході небайдужих допомогти грошима матері та дитині-інваліду

У Полтаві шахрайка просила милостиню, ви…

У Полтаві поліція затримала шахрайку, яка разом з дитиною-"інвалідом" просила милостиню в підземному переході, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на сторінку у "Фейсбуці" начальника відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрія Сулаєва.

Шахрайка облюбувала собі місце в підземному переході на розі вулиць Європейська-Шевченка (біля Каланчі). Дитина знаходилася в інвалідному візку. Обоє просили небайдужих допомогти матері та дитині-інваліду.

Звичайно, добродушні полтавці не могли проходити осторонь чужої біди й подавали "нещасним" хто скільки міг. Дехто жертвував і по 200 гривень. Так тривало кілька днів, поки не дізналася поліція, зазначає Сулаєв.

Отримавши інформацію, що в обласному центрі жебракує дитина, на місце події виїхали представники ювенальної превенції поліції області та патрульні поліцейські. Хотіли вивчити суть проблеми та допомогти родині.

Але жінка та хлопчик зовсім були не раді появі правоохоронців. Навіть виявили неабияку агресивність.

Жінка, яка говорила, що вона мати хлопчика, не мала жодних документів ні на себе, ні на дитину. Стверджувала, що загубила.

З метою медичного обстеження хлопчика та надання йому кваліфікованої допомоги його доставили в лікарню. І тут сталося диво! Коли дитині набридло сидіти в інвалідному візку, він встав і швидко пішов, стверджуючи, що в нього все нормально зі здоров'ям, пише Юрій Сулаєв.

Далі дитину було поміщено в дитячий притулок. Згодом у мами й документи знайшлися. Виявилося, що жінка приїхала до Полтави із сусідньої Кропивниччини. Познайомилася з місцевим чоловіком, тимчасово поселилась і почала з дитиною "заробляти" в переході.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme