У Полтаві лаборант обікрав школу-інтернат

Судитимуть псевдолаборанта, який виносив з інтернату комп'ютерну техніку та обкрадав колег

У Полтаві лаборант обікрав школу-інтерна…

Працівники Полтавської місцевої прокуратури затвердили та направили до Октябрського районного суду Полтави обвинувальний акт щодо 24-річного юнака, який завдав значного збитку Полтавській школі-інтернату № 1 та двом її працівникам, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

За словами прокурорів, у минулому році юнак влаштувався до інтернату працювати лаборантом. У ході своєї діяльності він мав доступ до комп'ютерної та цифрової техніки, а також можливість ремонтувати і налаштовувати її вдома. Проте, замість обіцяного ремонту, молодик відносив техніку до ломбарду, а гроші витрачав на власні потреби.

Загалом лаборант поцупив з інтернату вісім ноутбуків, чотири комп'ютерні монітори та іншу техніку.
Крім цього, під приводом налаштування програмного забезпечення полтавець заволодів особистими речами колег– мобільним телефоном та ноутбуком.

Загальна сума збитку, який наніс горе-лаборант, становить 59 тис. грн.

Чоловік обвинувачується за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно), ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно), ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене повторно) КК України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme