UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі з'явиться перший гуртожиток для переселенців

Будівельні роботи підрядники проводять в трьох гуртожитках Мелітополя, в одному з яких вже незабаром можна буде жити

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "0619".

Мелітополь став учасником проекту, фінансованого Українським Фондом соціальних інвестицій "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ V". В рамках цього проекту з 2016 року проводяться ремонти та благоустрій трьох соціальних гуртожитків для тимчасових переселенців.

За інформацією заступника мера Івана Федорова, в авіамістечку (вул. Гвардійська, 38) готовність виконання ремонтних робіт в гуртожитку склала 55%. У гуртожитку по вул. Інтеркультурній, 380 завершуються покрівельні роботи, залишилося виконати половину запланованого. Практично завершені підрядником роботи (на 90%) в гуртожитку на мікрорайоні (вул. Г. Сталінграда, 13). Відрити цей гуртожиток планується вже в наступному місяці.

Зараз тимчасові переселенці живуть в орендованому житлі, в готелях і профілакторіях. Їх проживання і частково комунальні послуги оплачуються за рахунок державної програми, субвенції з держбюджету. У кого першого буде новосілля, люди вирішать самі, а точніше спеціально створені агенції з числа тимчасових переселенців.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme